Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu

DDR4 ECC REGISTERED

( počet produktů: 826 )
Třídění

DDR 4 ECC - RAM

Paměť RAM (Random Access Memory) je jednou z nejdůležitějších součástí potřebných pro provoz každého počítače nebo notebooku. Pro servery by měl být zvolen poněkud jiný typ operační paměti, nejlépe založený na standardu DDR4, který se vyznačuje energetickou účinností a vyšší šířkou pásma ve srovnání se standardem DDR3. Napětí 1,2 V u operační paměti standardu DDR4 umožňuje výrazně snížit energii potřebnou k fungování podsestavy, což je pro serverová řešení mimořádně důležité.

Pro dosažení nejvyššího výkonu celého serveru je vhodné zvolit operační paměti ECC (Error Correction Code) - vyznačují se rozšířenou datovou sběrnicí a funkcí odesílání kontrolního kódu spolu s daty, který zachytí případné chyby přenosu. Operační paměť typu ECC poskytuje vyšší stabilitu systému na úkor výkonu, takže je ideální pro serverové aplikace, kde je důležitá přesnost zápisu a čtení dat.

Operační paměť DDR4 ECC pro servery

Každá základní deska má výrobcem deklarovaný počet slotů RAM. Přidáním nebo výměnou paměti ECC RAM lze efektivně zvýšit výkon serveru a paměť ve standardu DDR4 poskytuje maximální výhody. Při výběru dodatečné paměti RAM je třeba vzít v úvahu kompatibilitu komponent se základní deskou a taktovací frekvenci stávající paměti RAM. Paměť DDR4 ECC RAM pro servery je jedním z nejlepších řešení dostupných na trhu, které podporuje výkon IT systému.

Jakým parametrům paměti DDR4 ECC byste měli věnovat pozornost?

Při výběru paměti RAM pro server je důležité věnovat pozornost všem důležitým parametrům, které budou vypovídat o výkonu komponenty a kompatibilitě s vaším zařízením. Jaké parametry operační paměti DDR4 ECC jsou tedy důležité: V první řadě byste měli věnovat pozornost typu serverové paměti. V dnešní době jsou nejoblíbenějšími typy ECC UDIMM, ECC Registered (RDIMM) a Load Reduced (LRDIMM). To je velmi důležité, protože každý server nebo pracovní stanice podporuje určitý typ paměti, a pokud nainstalujete jiný typ paměti, než je uveden výrobcem, může se stát, že zařízení nebude fungovat. Dalším důležitým parametrem je samozřejmě časování paměti, protože ovlivňuje rychlost čtení dat.

V naší nabídce najdete specializovanou paměť ECC RAM založenou na nejlepším standardu DDR4, který je určen pro serverové aplikace. Můžete si vybrat mezi komponentami, které budou odpovídat požadavkům základní desky serveru vaší společnosti. Pokud si nejste jisti, který typ paměti bude vhodný, napište nám. Naši poradci vám rádi přizpůsobí komponenty hardwarovým požadavkům vašeho serveru.

pixel