Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu

DDR4 SODIMM ECC

( počet produktů: 119 )
Třídění

ECC DDR4 SO-DIMM - nejkvalitnější paměť RAM

Chcete upgradovat svůj hardware a zvýšit jeho výkon? Pak využijte nabídky našeho obchodu na spolehlivé operační paměti ECC DDR4 SO-DIMM. V našem sortimentu najdete ty nejlepší komponenty, které vás rozhodně nezklamou. Kvalita je u nás vždy na prvním místě, a proto naše paměti vynikají svým výkonem. Přesvědčte se sami a objednejte si ještě dnes.

Velkou pozornost věnujeme bezpečnosti a také spokojenosti našich zákazníků. Z tohoto důvodu nabízíme plnou technickou podporu pro námi nabízená zařízení. V případě jakýchkoli dotazů nám můžete napsat nebo zavolat. Rádi vám pomůžeme objasnit veškeré pochybnosti a vyřešit případné problémy.

Umožňujeme vám zakoupit nejen nové díly, ale také použité, po leasingu ECC DDR4 SO-DIMM RAM. Ať už si vyberete kteroukoli možnost, obdržíte otestovanou, plně funkční komponentu. Nezapomeňte se podívat na naše ceny!

DDR4 SO-DIMM - co to je?

Pokud vás zajímá, co znamená název námi nabízených modelů operačních pamětí, jsme tu již pro vás, abychom vám to vysvětlili. SO-DIMM je jiná varianta tradičních pamětí, která se vyznačuje především tím, že má o něco menší rozměry. V důsledku toho je tento typ paměti určen a používán především pro použití v přenosných počítačích, jako jsou notebooky, ale také v kancelářské technice. Pokud taková zařízení vlastníte, pak budou tyto typy modelů právě pro vás!

Modely DDR4 nabízené v našem obchodě patří mezi novější typy operační paměti (na druhém místě po DDR5) a vyznačují se vyšší energetickou účinností a také lepší šířkou pásma ve srovnání se svými předchůdci. Před nákupem se ujistěte, že vaše základní deska má správné čipové sady, které umožňují použití takto pokročilých pamětí. Pokud nevíte, jak to ověřit, ozvěte se nám. Rádi vám pomůžeme!

ECC DDR4 SO-DIMM vs. paměti bez ECC

Proč byste měli vsadit na paměť ECC RAM z naší nabídky? ECC je zkratka, která znamená, že daná paměť je vybavena funkcí opravy chyb. To znamená, že data, která přenáší, jsou dodatečně kontrolována z hlediska možných chyb při přenosu. To je obzvláště žádoucí vlastnost, pokud má být paměť použita například v serverech NAS.

Paměť DDR4 ECC RAM lze použít také v mobilních pracovních stanicích. Tím se zvyšuje stabilita systému a správnost přenosu. Nevýhodou je, že tento typ paměti je o něco dražší než jeho protějšky bez ECC.

Operační paměť DDR4 ECC - velký výběr, příznivé ceny

V naší nabídce klademe důraz na rozmanitost, takže jsme přesvědčeni, že si každý z našich zákazníků najde něco pro sebe. Prodáváme paměti DDR4 ECC RAM od známých výrobců, jako jsou Dell, HP, Hynix, Samsung a mnoho dalších. Nákup značkového zařízení je zárukou jeho kvalitního zpracování a správného fungování.

V závislosti na poptávce nabízíme paměti s celkovou kapacitou 4 až dokonce 32 gigabajtů. Jejich taktovací frekvence se pohybují od 2133 do 3200 MHz. Prohlédněte si celou naši nabídku a porovnejte různé možnosti!

pixel