Uložit do nákupního seznamu
Vytvoření nového nákupního seznamu

PAMĚTI RAM DELL

( počet produktů: 1186 )
Třídění

Paměť RAM pro váš notebook Dell - atraktivní nabídka

Pomalu fungující notebook neznamená, že se musíte připravit na koupi nového. Někdy stačí mnohem levnější řešení v podobě upgradu komponent. Podívejte se na naši nabídku operační paměti pro notebooky Dell a přesvědčte se, že upgrade může být jednoduchý. Všechny námi nabízené součástky jsou značkové a určitě nebudete mít problém najít takovou, která bude vyhovovat vašemu hardwaru. Přidejte se do řad našich spolehlivých zákazníků a užívejte si své rychlé zařízení nanovo!

Pro nabídku obchodu ESUS IT hovoří především obrovský výběr komponent. Máme spoustu verzí operační paměti pro notebooky Dell, které uspokojí majitele starších i novějších zařízení. Na rozdíl od jiných obchodů prodáváme předchozí generace pamětí neustále, takže se nemusíte obávat, že by váš notebook byl příliš zastaralý na to, abyste jej mohli upgradovat. Podívejte se na naši kompletní nabídku a přesvědčte se sami!

Pyšníme se nejen kvalitními komponenty, ale také skvělým servisem. Nabízíme plnou asistenci v každé fázi nákupu i poprodejní technickou podporu. Na každou z našich operačních pamětí pro notebooky Dell navíc poskytujeme tříletou záruku, takže se nemusíte obávat, že by vás potkala nějaká nepředvídaná závada.

Notebooky Dell - zvýšení paměti je snadné

Máme velmi rozsáhlou nabídku stovek produktů, takže bez ohledu na to, jaký máte notebook, nebudete mít s jeho upgradem žádné problémy. Mezi typy pamětí, které prodáváme, patří DDR2, DDR3 a DDR4. Můžete použít naše praktické filtry a vyhledat odpovídající modely podle modelu vašeho notebooku. Během několika okamžiků tak můžete nakoupit vše, co potřebujete.

Prodáváme paměti v různých kapacitách. Nejmenší mají 2 gigabajty a největší až 32 gigabajtů. V naší nabídce máme jak verze ECC, tak verze bez ECC. Taktování operační paměti pro notebooky Dell se pohybuje od 533 do 3200 MHz. Doporučujeme vám podívat se na stránky jednotlivých produktů, kde se dozvíte více podrobností o specifikacích konkrétních modelů.

Pokud máte další otázky, které nejsou zodpovězeny na našich webových stránkách, neváhejte se obrátit na naše oddělení služeb zákazníkům. Rádi vám pomůžeme vyřešit váš problém.

Jak si mám vybrat operační paměť pro svůj notebook DELL?

Upgrade notebooku je vždy dobrý nápad, ale měli byste si uvědomit, že ne všechny modely operační paměti pro notebooky Dell budou fungovat na každém kusu hardwaru. Při nakupování byste měli mít na paměti několik základních věcí.

Prvním krokem je zkontrolovat specifikace vašeho zařízení. To vám napoví, jaký typ paměti RAM podporuje. To je velmi důležitý bod, protože v případě nekompatibility vámi zakoupená komponenta jednoduše nebude fungovat. Dalším důležitým bodem je zkontrolovat maximální množství paměti, pro které je váš notebook určen. Budete tak vědět, jakou kapacitu si můžete dovolit.

Pokud byste chtěli před nákupem konzultovat, pak nás kontaktujte. Naši poradci se postarají o to, abyste si vybrali kompatibilní díly!

pixel